Marcipánová roláda
Roládka z domácího raw marcipánu z mandlí loupaných zastudena a medu, plněná mandlovým kakaovým krémem.
raw dort objednat
Roládka z domácího raw marcipánu z mandlí loupaných zastudena a medu, plněná mandlovým kakaovým krémem.
Drobenkové koláče jako od babičky! A přitom v RAW kvalitě. Nad koláčem z vlašských ořechů s kakaem, jablky a mandlovým krémem se rozplývala i moje maminka, která se jinak k raw pokrmům nechá hodně přemlouvat!
Chuťově velice výrazný. Proto bude někomu chutnat, jinému možná méně. Můj tatínek se nad ním rozplýval pro silně grepovou a přesto jemnou chuť, jelikož on grepy miluje! Jsou však možné i další varianty (nejen lehčí "želé" varianta ještě výrazněji grepová - dole na obrázku). Ráda vyrobím i pomerančový či mandarinkový dort a skvělý by byl určitě i v...
Chuť pomerančů, skořice a dalšího exotického koření dodá tomuto lahodnému dortu nádech orientu. Zelená část spodního mandlového krému podtrhne a zvýrazní chuťový dojem.
Jemné sladké mango dokreslí a podtrhne výrazná chuť rybízu. Korpus i krém jsou z mandlí (mandle v krému jsou za studena loupané). Korpus je slazen rozinkami, bílý krém na přání buď medem nebo agávovým sirupem. Mangový krém je oslazen sušeným mangem.
Nejmakovější ze všech závinů, voňavý mákem, a kokosem. Těsto je z klíčené pohanky, bio kokosu a datlí, náplň z máku, rozinek, skořice a banánu.
Zeleninový dort? A jak lahodný! Sladká mrkev se snoubí se sladkokyselými rozinkami, podtržena ořechy a skořicí. Světlý krém může být z mandlí nebo kešu, oslazen medem nebo agávovým sirupem a osvěžen troškou citronové šťávy.
Výrazná chuť lesních bobulovin se snoubí s jemnou chutí kokosu a mandlí. Jedna z nejoblíbenějších kombinací.
Cukroví bez přidaného cukru a přesto lahodné a sladké? Navíc nepečené, bez mouky, mléka, vajec, ztužovaných tuků, zato z čistě přírodních surovin - z ořechů, mandlí, datlí, kokosu, nepraženého kakaa? To vše najdete zde.
Lahodný, výrazně kakaový a jeden z vydatnějších, jelikož obsahuje kokos i mandle. Kávový dojem vytváří kombinace rozinek a hroznového vína ve světlé vrstvě. U milovníků kakaových a čokoládových dezertů je jedním z nejoblíbenějších.
Jeden z barevně nejlákavějších dortů nezklame ani chuťově. Jemnou chuť manga podtrhuje špenát v zelené vrstvě. Tento opravdu lahodný dort lze vyrobit i ve variantě bez alergenů. Záleží jen na Vás, jestli mají být v korpusu ořechy, slunečnice nebo pouze kokos stejně jako v krému.
Šťavnatý a chuťově výrazný dort z kokosu a ovoce. Skvělá chuť i barvy jsou ještě podtrženy přidáním čerstvých listů špenátu. Špenát na chuti rozhodně nepoznáte. Celkový chuťový dojem je jím však dokonale podtržen.
Jablečný dezert s agarem mají v oblibě nejvíce děti. Je lehký, výrazně ovocný, plný sladkých jablek a mandlí, slazený sušeným ovocem a voňavý skořicí.